Időjárás

Közvélemény kutató blog!

Elsősorban szavazások, politika, cikkek, humor... Az önök véleményére vagyok kíváncsi!

Friss topikok

Linkblog

2010.02.23. 08:36 wittmanmark

Az ember szeret szavazni! : )

Ez lenne az első bejegyzésem ezen új blogomban, melyet körülbelül 5 perc alatt találtam ki még tegnap este, hogy kéne egy ilyen. Ha más nem, hát én megcsinálom. Bloghoz képest kicsit fura mód itt nem elsősorban a sok-sok szövegen és gondolaton lesz a lényeg, bár biztosan lesznek ilyen bejegyzések is.

Különböző dolgokról szeretnék szavazásokat készíteni, már csak úgy poénból is, meg hát az emberi kíváncsiságnak sincs nagyon határa és mi majmok ősei alapból nagyon kíváncsiak vagyunk a nemzet véleményére bizonyos kérdésekben. Így legalább picit jobban foglyuk tudni hol áll az ország, mi a nép (vagy a nép egy részének) véleménye egy csomó minket érintő és fontos dologról, persze néha vicces dolgokról is. 

Persze ehhez látogatók kellenek, de sok helyre elküldöm majd az ötletet és a különböző szavazásokat, így remélem egy idő után ezzel sem lesz komolyabb gond. Elsőként pedig az eztán következő bejegyzésben, első mini közvélemény kutatásomban, azt fogom olvasóimtól megkérdezni, hogy vajon melyik politikai pártra szavaznának, ha most lennének a választások.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://internet-kozvelemeny.blog.hu/api/trackback/id/tr21782974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hunman 2010.02.25. 10:34:56

Tisztelt wittmanmark!
Nagyon érdekesen alakul a szavazás :-)
Azonban lenne egy javaslatom. A szavazóablakot eltakaró reklámot máshol kéne elhelyezni, mert aki nem ismeri az oldalt, esetleg nem fogja "megtalálni" hogy hol is kell szavazni, mert pontosan akkora a reklám mint az alatta lévő szavazó ablak.
Remélem ennek ellenére még nagyon sokan fognak itt szavazni! Én minden esetre szét küldtem pár ismerősnek az oldal címét :)

Üdvözlettel: Hunman
süti beállítások módosítása